From local to international at your door

Onze missie

“ER BESTAAN GEEN PROBLEMEN, ALLEEN OPLOSSINGEN!”  (André Gide)

 

Ons kantoor wil een alomvattende en hoogstaande dienstverlening bieden en de wettelijke deadlines van de verschillende Belgische overheden nakomen. Dat geldt ook voor het indienen van de jaarrekening van vennootschappen die cliënt bij ons zijn.

 

Wij staan regelmatig in contact met onze cliënten. Op die manier kunnen we hen snel bijstaan met advies dat werkelijk aansluit bij de behoeften van hun onderneming. Onze cliënten worden ondersteund door ons kleine en proactieve team. Dat zorgt voor een persoonlijke werkrelatie.

 

Wij blijven voortdurend in contact met de cliënt en volgen hem doorheen evoluties gedurende de volledige levensduur van zijn onderneming. We helpen hem om zijn eigen zaak te starten. Vertrouwelijkheid is voor ons een sleutelbegrip. Wij nemen de tijd om naar onze cliënten te luisteren en zijn wensen te begrijpen. Op die manier bouwen we een vertrouwensrelatie op. Elke cliënt is namelijk uniek en heeft zijn eigen behoeften.

 

Ten slotte volgen wij alle wetten en omzendbrieven die worden gepubliceerd in de vakpers nauwlettend op en nemen wij het hele jaar door deel aan verschillende seminaries.Dat alles om u bij te staan en u de beste adviezen en diensten te kunnen aanbieden.